Një djalë 5 vjec është shpëtuar nga fqinjët e pallatit që u bashkuan për të gjetur zgjidhje për hedhjen e tij nga kati i shtatë në Belarus.

Fëmija ishte ndëshkuar nga mamaja dhe si dënim duhet të rrinte vetëm në shtëpi. Por, ai ka menduar që është lojë e bukur të hidhesh nga dritarja. Fatmirësisht, fqinjët nxituan të merrnin një batanije që ta prisnin.

I pari që vuri re fëmijën ishte një roje sigurimi, i identifikuar si Mikhail, i cili ndezi menjëherë zilet e alarmit.

Fatmirësisht, 5-vjecari u shpëtua dhe po trajtohet në spital për disa lëndime të vogla.

/Ora News.tv/