Një tren plumbi Hello Kitty ka bërë udhëtimin e tij të parë në Japoni. 

Qindra njerëz dolën në rrugë për të parë udhëtimin e trenit që ka marrë emrin e karakterit vizatimor.

Treni do kalojë përmes qyteteve perëndimore të Osakës dhe Fukuoka për tre muaj, në një përpjekje për të nxitur turizmin në rajon.


/Ora News.tv/