Ky është momenti kur një njeri i çmendur qëndron tek dyert e jashtme të trenit teksa ky i fundit është në lëvizje.

Një udhëtar i tmerruar filmoi momentin kur i riu qëndronte  jashtë dyerve të një treni në metro në Nju Jork.

Njeriu arrin të mbahet dhe nuk pëson asnjë dëmtim derisa treni arrin  në stacion.
/Ora News.tv/