Parlamenti ka hapur procedurat për zëvendësimin e anëtarëve të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë.

Bëhet fjalë për mandatin e Arben Malajt, Ela Golemit dhe Dhori Kules.

Kuvendi ka të drejtë të përzgjedhë tre anëtarë të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë.

Më herët edhe kohëzgjatja e mandatit të Guvernatorit shkaktoi diskutime.

Gent Sejko zëvendësoi mandatin e Ardian Fullanit.

Por pas diskutimeve është vendosur që mandati i tij të jetë i plotë.

/Ora News.tv/