Kryeministri Edi Rama ka përshëndetur idenë e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi që 2019 të shpallet viti i NATO-s.

Në një postim në twitter, Rama thotë se ky vit përkon me 20 vjetorin e ndërhyrjes historike të Aleancës në Kosovë dhe me 10-vjetorin e Shqipërisë në NATO.

Rama: E përshëndes idenë e goditur të Hashim Thaçit për shpalljen e Vitit të NATO-s 20 vjet pas ndërhyrjes historike të Aleancës në Kosovë. Ky vit përkon me 10 vjetorin e Shqipërisë në NATO. Le ta bëjmë ditën e kufirit "Shengen" në Morinë një moment kulmor të këtij Viti të NATO-s.

/Ora News.tv/