Një grup të rinjsh në Las Vegas janë filmuar teksa sulmojnë një të moshuar sapo ai zbret nga makina.

Burri përfundon në tokë dhe rrihet nga të rinjtë, që më pas i vjedhjen makinën e tij. Sulmi i tmerrshëm ndodhi të martën.

Tre të rinjtë u afruan menjëherë sapo burri zbriti nga mjeti në një parking.

Njeriu 78-vjeçar i hutuar i shikoi ata teksa i afroheshin, që më pas i morën me dhunë çelësat. Një i tjetër vjen dhe e hedh atë për tokë.

/Ora News.tv/