Një djalë katërvjeçar i ka mahnitur të gjithë me aftësitë e tij për ti dhënë motorit dhe jo vetëm.

Jaydin Smith mori motoçikletën e tij të parë kur ishte vetëm 2 vjeç.

Dhe ai ka vërtetuar se është si superstar i garat me motoçikleta.

Prindërit e tij Jocelyn dhe Patrick Smart i adhurojnë gjithashtu motoçikletat dhe motorcross ndaj e kanë kthyer pronën e tyre në Kaliforni në një fushë çiklizmi.

Djali i vogël ka aftësinë që të hidhet, ngjitet, të zbresë në kodër shumë shpejt.

/Ora News.tv/