Televizioni Ora News është shpallur në IMA Awards, si Televizioni Informativ më i Mirë.

Në edicionin e pestë të IMA AWARDS, çmimet që vlerësojnë personazhet dhe programet televiziv gjatë një viti sollën për publikun midis datave 1 Dhjetor 2017 deri më 31 Dhjetor 2017 mundësinë e votimit online në portalin e IMA për të përcaktuar fituesit e çmimeve si për televizionet Shqiptare ashtu dhe për ato Kosovare.

Në çmimet për televizionin shqiptar, ndryshe nga edicionet e kaluara publiku ka vendosur ta ndajë tortën e votimit midis televizioneve kombëtare.

/Ora News.tv/