Kjo sipërfaqe e ngrirë e ujit nuk gjendet në Arktik por në Massachusetts.

Temperaturat e ulta që zbritën në bregun lindor të SHBA ka bërë që njerëzit të mund të bëjnë ski në oqean.

Këto janë pamjet e pabesueshme të një njeriu që bën ski në oqeanin e ngrirë

Temperaturat ra në minus 12 gradë celcius gjatë fundjavës dhe Amerika u shndërrua në një vend të ngrirë.

SHBA për herë të parë  shikoi ngrirjen e oqeanit në bregun e Atlantikut.

Në video shikohet trashësia e madhe e akullit e formuar në oqean dhe njeërzit që ecin pa frikë sipër akullit

/Ora News.tv/