Festë e madhe ka përfshirë Zvicrën dhe Kosovën por dhe kudo ku ka shqiptarë pas fitores ndaj Serbisë.

Kombëtarja e Zvicrës ka shënuar fitore falë shqiptarëve të Zvicrës në duelin epik ndaj Serbisë.

Atmosfera ka qene fantastike kudo