“Shtëpia e ëmbëlsirave” është shfaqja që solli fëmijët këtë fundjave në Teatrin e Kukullave.

Loja e aktorëve ka entuziasmuar të vegjlit të cilët e kanë pasur të pamundur t'i rezistonin humorit dhe karaktereve të shfaqura prej aktorëve.

Reagimet e fëmijëve kanë emocionuar dhe vetë aktorët.

Shtepia e embelsirave do te vazhdoje te vihe ne skene nga kerkesat e shumta te femijeve.

/Ora News.tv/