Si zëvendës/President i Shteteve të Bashkuara, Mike Pence duket se është përgjegjës jo vetëm për mbrojtjen e Amerikës, por edhe në disponim të shefit të tij.

Kjo është arsyeja mbase pse shpesh do ta gjeni atë duke imituar fjalët dhe veprimet e pashpjegueshme të presidentit. 

Pardje, për shembull, Pence vendosi të linte shishen e ujit në dysheme - menjëherë pasi shefi i tij bëri të njëjtën gjë.

Pence dhe Trump ishin në selinë e FEMA të mërkurën duke u përgatitur për sezonin e ardhshëm të stuhive.

/Ora News.tv/