"Secili çmendet sipas mënyrës së vet" është romani i tretë i Stefan Çapalikut që i kushtohet një udhëtimi në kohë dhe hapësirë i tij bashkë me personazhet.

"Është një vepër që bart frymën e epokës dhe na bën të njohim më mirë eten se kush jëemi dhe rrethanat  në të cilën gjendemi pse jo dhe perspektivën" thotë shkrimtari.

Është një roman me tekst të fortë autobiografik i cili nuk ka për qëllim dhe i largohet vazhdimisht tendencës apo tundimit për të treguar jetën e autorit sesa për tu marrë me epokën.

/Ora News.tv/