Muzikë tradicionale, tinguj folklorikë të veçantë dhe interpretim virtuoz. Repertori i  ansamblit rus 'Jarmarka' gjeti mirëpritjen dhe nostalgjinë e spektatorit korçar.

Ritmi, muzika dhe shpirti rus përfshiu të gjithë spektatorët nga fillimi dhe korri duatrokitje

Drejtori artistik Viktor Kuzminov e konsideron Korçën si qytetin qe e njeh dhe e do kulturën ruse.

"Kishin përzgjedhur disa nga këngët ruse të njohura e pëlqyera në të gjithë botën. Ndërsa dhurata ishin disa këngë shqiptare të cilat besoj se nuk i sollëm keq. Kemi bërë koncerte në disa vende, por të tillë atmosferë nuk kemi gjetur. Jemi të gatshëm të rikthehemi"

Këngët dhe vallet shqiptare ishin përzgjedhur nga ansambli rus për të mbyllur koncertin para publikut korçar

/Ora News.tv/