Rita Ora dhe Dj i ndjerë Avicii realizuan një këngë së bashku 'Lonely Together'.

Dhe këngëtarja me origjinë shqiptare ka kujtuar Dj gjatë performancës së saj në Big Weekend të Radio 1 në Swansea.

"Më kujtohet sa e mhanitshm e ishte të realizonim së bashku këngën 'Lonely Together' dhe më duket sikur ishim dje duke folur,"-tha Rita. "Është gjithmonë e vështirë për mua të këndoj këngën tonë."

Në ekranin e madh, ndërsa Rita këndonte shkruhej: Avicci 

Vdekja e Tim Berling më 20 prill tronditi botën. Ai u gjet i vdekur në Oman.