G-Bani jeton aktualisht në Londër, por një pjesë të mirë të jetës e ka kaluar në Greqi. Aty është përballur me situata nga më të ndryshmet, të cilat i ka rrëfyer në emisionin "Why Not" në RTV Ora.

Një prej tyre ishte marrëdhënia seksuale në plazh, ku papritur dikush thërriti emrin e artistit.

Roza Lati: A ke bërë sex on the beach?

G-Bani: Kam bërë.

Roza Lati: A të kanë parë?

G-Bani: Nuk më kanë parë, por shiko çfarë ndodhi. Isha me gocën dhe dëgjova një zë, ishte errësirë dhe ne kishim kaluar tek bregu i dytë. Dëgjoj një zë, o G-Ban, thashë, o kush më pa këtu. Këta kishin qenë një grup që i thërrisnin shokut të tyre G-Ban, unë mendova se më thërrisnin mua.

/Ora News.tv/