Dy vëllezërit artistë që kanë pranuar hapur se janë marrë me shitjen e lëndëve narkotike janë ndër më të pëlqyerit nga publiku shqiptar.

Së fundmi, Mozzik dhe Getinjo u larguan nga labeli ‘On Records’ duke vendosur që të zhvillojnë ndryshe karrierën e tyre.

Në një postim në Instagram, ai i habiti ndjekësit duke thënë: “GHETTO ka me shkru libra edukues,cd-ja jem ka mu shit n’librari”.

Kështu, ai ka vendosur që tekstet e tij të jenë akoma në treg, por në një formë tjetër, të cilat do ndikojnë në arsimin e fëmijëve.

Tags