Kryeministri Rama ndodhet në Shëngjin në një takim me ministrat dhe drejtuesit  vendorë të qarkut të Lezhës.

Pikë kryesore e diskutimigt është reforma e ujit.

Ministri Damian Gjiknuri u kërkoi bashkive të parashikojnë skema lehtësuese për debitorët e vjetër të ujit

"Bashkitë të parashikojnë skema lehtësuese për debitorët e vjetër të ujit.  Hartoni skema lehtësuese. Të rekuperohet të paktën 30 % e borxhit të vjetër. Çdo investim që do të jepet këtej e tutje do të jetë në bazë të performancës" u shpreh Gjiknuri.

Nga shkurti do të ketë penalizime për ata që nuk puguajnë ujin dhe për lidhjet e paligjshme të ujit. 

/Ora News.tv/