Është reality show më i çmendur në televizion dhe shpesh herë pjesëmarrësit përfshihen në netë të gjata, të mbushura me pije alkoolike.

Gjatë serisë së 16-të të ‘Geordie Shore’ në MTV, Abbie Holborn nuk ka munguar me fotografitë provokuese dhe me puthjet pasionante me disa prej pjesëmarrësve, meshkuj e femra.

Skenat janë filmuar dhe gjithçka është shpërndarë në rrjete sociale. 20-vjeçarja njihet në Instagram për linjat e mira trupore dhe për gjërat e çmendura që bën në përditshmëri.

/Ora News.tv/