Kryeministri Edi Rama dhe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi kanë zhvilluar një takim në Tiranë.

Takimi i cili ka qenë jashtë syrit të mediave është zhvilluar në një kafe pranë kryeministrisë dhe ka zgjatur disa minuta.

Sipas zyrës së shtypit të kryeministrit ky takim ka qenë informal.

Vizita e presidentit të Kosovës në Tiranë vjen 3 ditë pas protestës në rrugën e Kombit, por edhe një javë pas ekstradimit të 6 shtetasve turq si mbështetës të Gylen.

/Ora News.tv/