Teksa e konsideron një "gurë të hedhur në lumë" nga Ilir Meta vendimin për Gent Cakajn, kryeministri Edi Rama iu përgjigj edhe analistëve Andi Bushati dhe Fatos Lubonja, që sipas tij, por rreken të tërheqin njerëzit "pas gurit të hedhur".

KM në Twitter: 

Janë shpërndarë kadrinjtë krra-krra-krra,nga Andi Kadriu tek Kadri Lubonja e me radhë kadri andej e kadri këtej, futur shtëpi më shtëpi nga vrima e televizorit, duke u rrekur t'i tërheqin njerëzit pas gurit që hodhi në lumë IM. Certifikata e Sigurisë. Shihemi tek Çani po hë. 

/Ora News.tv/