Kryeministri Edi Rama gjatë takimit me dekanë tha se bordi i administrimit të universiteteve duhet të shkarkohet nga detyra.

Rama: Nuk po them që bordi i administrimit ka funksionuar mirë. Madje, bordi i administrimit për sa i përket qeverisë duhet të shkarkohet i gjithi. Dhe ata që janë përfaqësues të bordit të administrimit duhet të zëvendësohen me persona publik, me profile publike. Shumë dakord. 


/Ora News.tv/