Presidenti rus ka akuzuar kundërshtarët e homologut të tij amerikan, Donald Trump që duan të dëmtojnë SHBA duke "shpikur histori" rreth kontakteve me Rusinë.

Në konferencën e tij vjetore për lajmet, Vladimir Putin tha se kontaktet midis ekipit Trump dhe zyrtarëve rusë përpara zgjedhjeve të vitit të kaluar ishin normale.

Ai tha se opozita amerikane nuk i donte ata që zgjodhën dhe trajtuan me respekt Trumpin.

/Ora News.tv/