Prokuroria e Tiranës ankimon vendimin për Alban Alikon, të njohur si menaxher i kompanisë "Gulf"

Më 13 shtator Gjykata e Tiranës  liroi menaxherin e kompanisë Gulf, Albano Aliko, i cili po hetohet për mashtrim me pasoja të rënda.  Ndaj tij u dha masa e sigurise "arrest shtepie"

Aliko u arrestua nga policia me 10 shtator por më pas u lirua nga gjykata e Tiranës. 

Sipas hetimeve, dëmi i shkaktuar qytetarëve dhe shtetit nga mashtrimi me tollonat e naftës kap vlerën e 5 milion eurove.


/Ora News.tv/