Sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, i ftuar në "Ekopolitikë" nga Aurora Sulçe në Ora News tha se sasia e madhe e eurove në treg vjen nga kanabisi.

Shkodra: Eksportuesit që kanë humbur thellësisht janë eksportuesit që gjenerojnë me lëndën e parë shqiptare, përpunojnë me lekë shqiptarë dhe eksportojnë totalisht jashtë. Humbësit e mëdhenj që ne kemi karakterizuar, kanë humbur mbi 20 mijë euro në muaj.

/Ora News.tv/