Kompania Fisker do bëjë përpjekjen e dytë për të sjellë makinën elektronike ‘Emotion’ , që do ketë disa avantazhe të mëdha në krahasim me tjerat.

Projektuesi i makinave luksoze ka parashikuar që kjo makinë të përshkojë rreth 640 me një karikim. Teknologjia e saj bën që të arrijë shpejtësi deri në 260km/h dhe të ketë aftësi vetë-ngarje.

Pronari i kompanisë, Henrik Fisker ka njoftuar se makina me bateri teknologjike do vijë në treg në vitin 2019 dhe do ketë koston 130 mijë dollarë.

/Ora News.tv/