Nëse samiti i NATO-s ishte i vështirë për dhjetëra udhëheqës që merrnin pjesë, ai duket se ka qenë edhe më i vështirë për Presidentin e Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker.

Udhëheqësi i BE-së u pa të pengohej dhe të humbiste balancën e tij disa herë përpara një darke gala të mërkurën.

Zyra e zotit Juncker nuk pranoi të komentojë, duke përmendur shqetësimet e privatësisë.

Megjithatë, presidentit i KE-së shquhet për pirjen e alkoolit dhe me sa duket e ka tepruar edhe tani.

/Ora News.tv/