Pas një operacioni që zgjati gati 6 orë, 10 efektivë të Komandës Mbështetëse arritën të evakuojnë 4 punonjës të Radiotelevizionit dhe Agjencisë së Sistemeve të Ndërlidhjes dhe Informacionit, të cilët prej 4 ditësh kishin mbetur të bllokuar në malin e Dajtit.

Lajmin e bën me dije Ministria e Mbrojtjes, e cila ka shpërndarë edhe foto të operacionit.


/Ora News.tv/