Ethet e futbollit e kanë kapluar Rusinë përpara Kupës së Botës dhe duket se një tifoz në Kazan e kapërceu emisionin e tij dhe u përpoq të puthte publikisht një prezantues të tv australian, të Fox Sports.

Në video, kalimtari bën një sërë veprimesh me telefonin e tij, ndërsa pi cigare dhe kryen një vallëzim në sfond gjatë raportit të drejtpërdrejtë të prezantuesit në studio.

Ndërsa tifozi afrohet, ai ulet për t'i dhënë një puthje prezantuesit, i cili në mënyrë taktike përdor reflekset e tij të shpejta për të shmangur dashamirësinë e tifozëve.

Prezantuesi, më shumë i kënaqur se sa i tronditur, e kupton se është një shaka.

/Ora News.tv/