Zachary Brown, një gjuetar me përvojë nga Kanadaja ishte duke filmuar një skenë të bukur të një ariu me këlyshët e saj në Stony Plain, Alberta.

Ndërsa këlyshët e vegjël vazhduan të eksploronin zonën e pyllëzuar, nëna e tyre filloi të vinte re gjuetarin, i cili nuk i kushtonte vëmendje asaj që po ndodhte por vetëm filmonte.

Ariu i afrohet më pranë deri në momentin kur gjuetari e kupton dhe fillon të bërtasë. "Bisha" i vërsulet pas por Brown, i cili po vraponte si i "çmendur", arriti të shpëtonte në fund pa u kapur ariu.


/Ora News.tv/