Pas diss-it që bëri dje Tayna, i cili u spekulua se ishte për dy artistë të tregut shqiptar, ka reaguar Rina Balaj.

Kjo e fundit është kapur me një detaj tepër interesant, veshja. Rina ka shpërndarë një fotografi e veshur me të zeza dhe me maskë në fytyrë, paraqitje pothuajse e ngjashme me atë që zgjodhi Tayna për ditëlindje.

“Sa her menon qe je IN vi menimet me ti hek, jo në një maskë të lirë”, shkruajti Rina në Instagram.

Të dyja artistet mund të jenë frymëzuar nga karakteri i filmave "catwoman - gruaja mace", e cila shfaqet me maskë në fytyrë dhe e veshur me të zeza.

Rina dhe Tayna kanë qenë reperet më të komentuara gjatë vitit 2018 dhe duket se vëmendja nuk do ti largohet edhe për këtë vit.

Dëgjoni dissin këtu.

/Ora News.tv/