Pesë aksione të rëndësishme të policisë, i kanë shërbyer si motiv kryeministrit Edi Rama për të falenderuar publikisht forcat e rendit dhe duke i inkurajuar ata për të vijuar pa pushtim "punën e mirë", siç e cilëson kreu i qeverisë. Rama thotë se rezultatet janë inkurajuese.

Reagimi i plotë në Facebook:

 

Falënderoj dhe nxis Policinë e Shtetit për të vijuar pa pushim më tej punën e mirë

/Ora News.tv/