Pas nderimeve të liderëve politikë, në përkujtim të 21-vjetorit të vdekjes së Azem Hajdarit ka reaguar edhe analisti Ilir Demalia.

Demalia shkruan: 

Sipas modelit edhe partia

Pasi lexon Berishën dhe Aleksander Biberaj në lidhje me përvjetorin e vrasjes Azem Hajdarit, kupton më qartë dhe trishtohesh dhe më shume për folklorizmin dhe manipulim-simulimin viral jo vetëm të kesaj partie por shoqerisë sonë si kulturë dhe kupton pse Shqipëria është kështu.

/Ora News.tv/