Një pensioniste ka arritur të kalojë sigurinë e aeroportit për të udhëtuar nga Cikago për në Londër pa një biletë.

Marilyn Harman, 66 vjeç, ka arritur ti largohet stafit të aeroportit ndërkombëtar të Chicago O’Hare dhe hipi në një fluturim të British Airëays në Heathroë.

Pas arritjes në kryeqytet, u arrestua dhe u dërgua përsëri në ShBA përpara se të akuzohej për vjedhje krimi dhe kundërvajtje për shkelje penale.

Ajo hipi në fluturim një ditë pasi u largua nga kontrolli i sigurisë në një terminal të brendshëm në aeroportin e ShBA.

Hartman kishte tentuar disa herë të udhëtonte me avion pa biletë. Në 2016, ajo u dënua me gjashtë muaj burg në shtëpi dhe u detyrua të bënte provën e shëndetit mendor për dy vite.

/Ora News.tv/