Dorëheqja dhe mos zëvendësimi i drejtorit të hipotekës së Lezhës ka bllokuar punën pranë institucionit duke krijuar një situatë shqetsuese mes qytetarëve që kërkojnë shërbime.

Çdo ditë dhjetra persona kryejnë procedurat pranë sporteleve, por dokumentin e kërkuar zyrtar nuk e marrin për shkak të mungesës së firmës së titullarit

Qytetar: “Po na sorollasin sepse thonë nuk ka drejtor, ska topograf.”

Për ta gjendja e krijuar në zyrat e shtetit është e papranueshme, ndaj kërkojnë zgjidhje të shpejtë nga Ministria e Drejtësisë konfirmuar për Ora Neës emërimin e një drejtori të përkohshëm i cili pritet të prezantohet të martën pasdite.

Ish Drejtori i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Palujshme në Lezhë Eraldo Smaçi u dorëhoq rreth dy javë më parë dhe zëvëndësuesi i tij pritet të zgjidhet me konkurs.

/Ora News.tv/