Facebook po punon për një opsion të ri që lejon përdoruesit të fshijnë mesazhet e dërguara në aplikacionin e Messenger.

Kjo gjë po studiohet nga Jane Wong që ka publikuar disa fotografi në Twitter për të shpjeguar se si do bëhet.

"Facebook Messenger po punon për të fshirë mesazhet e dërguara në aplikacion. Por do të ketë një limit për këtë gjë", tha ajo.

Fotografitë tregojnë se mesazhi selektohet dhe ekziston mundësia për tu bërë 'unsend' ose 'delete'.

Mbetet për tu parë nëse ky opsion do shtohet në përditësimin e ri të aplikacionit. Ky lloj opsioni ka disa kohë që funksionon në aplikacionin Whatsapp.

/Ora News.tv/