Reperi Gjiko ka publikuar disa pamje që duken si film aksion dhe vetëvritet për shkak të gruas.

Por, janë thjesht montazh dhe reperi është shumë mirë pasi videoja është marrë nga projekti i tij më i ri muzikor “Distanca” që do publikohet të dielën në orën 2.k

Nga fjalët e pakta që dëgjohen, kuptohet se ky projekt do i dedikohet dashurisë dhe flitet për mënyrën se si mashkulli i jep lamtumirën të dashurës së zemrës.

Më në fund është zbuluar edhe e vërteta e imazhit ku ai me gruan e tij, Elita Rudi shfaqeshin me armë drejtuar njëri-tjetrit. Në fakt, moderatorja është pjesë e klipit për të mbështetur bashkëshortin në këtë hit të ri që do sjellë.

Tags