Menjëherë pas mbylljes së protestës nga ana e opozitës, Bashkia e Tiranës ka nisur pastrimin.

Siç shihni edhe këto foto të  publikuara nga kryebashkiaku Veliaj, në funksion të pastrimit shkuan  menjëherë edhe mjetet e pastrimit si dhe botet me ujë për të bërë larjen  e rrugës, duke e rikthyer atë në gjendjen e mëparshme dhe në shërbim të  qytetarëve.

“Faleminderit kolegëve, qyteti xixë sërish. Tirana back to normal”, shkruan Veliaj në twitter.

/Ora News.tv/