Përdoruesit e WhatsApp janë paralajmëruar për një virus të ri që premton dhurata falas nga Adidas nëse ndjekin lidhjen dhe hapat e saj.

Në një mesazh që qarkullon në aplikacionin e mesazheve të menjëhershme, marrësve u premtohet falas një nga 3.000 palë atlete sportive - në këmbim të përfundimit të sondazhit.

Në mesazh thuhet: "Adidas po largon 3.000 çifte të lira të këpucëve për të festuar 93 vjetorin e saj. Merr këpucët e tua falas në: Adidas.com/shoes'.ils."

Megjithatë, reklamimi është i rremë - dhe ata që klikojnë në lidhje mund të ekspozohen ndaj vjedhjes ose mashtrimit të identitetit.

/Ora News.tv/