Edhe natën e dytë, opereta e Johann Strauss "Lakuriqi i natës" ka dhuruar një shfaqje mbresëlënëse për publikun në Pallatin e Kongreseve. 

Dita e fundit që artistët shqiptarë do shpalosin vlerat e një vepre ikonë të muzikës klasike është data 24 tetor. 

"Lakuriqi i natës" është produksioni më i madh i Teatrit të Operas dhe Baletit për këtë vit që është rikthyer për të kënaqur publikun.

Operata është rezultat i bashkëpunimit të Teatrit të Operas dhe Baletit me Ambasadën austriake në Tiranë, në kuadër të vitit kulturor Shqipëri-Austri 2018.

FOTO TE TJERA

/Ora News.tv/