Edhe pse data rregjistron 22 shtator, temperaturat e larta, diell jo shumë i fortë, qetësia dhe larg kaosit të pikut të sezonit turistik verorë kanë shtyrë pushuesit ta frekuentojne kete fundshtatori plazhin e Durrësit. 

Por ka edhe nga ata që për shkak të impenjimeve të tjera nuk kanë pasur mundësi të bëjnë plazh përgjatë muajit gusht dhe shfrytëzojnë kohën e mirë me temperatura optimale që po na ofron këto ditë të fundit muaji shtator.

Duke marr parasysh kushtet meterologjike kjo parashikohet të jetë java e fundit me temperatura të larta pasi java në vijim pritet të ketë një ulje të ndjeshme të temperaturave dhe rikthim të reshjeve.

/Ora News.tv/