“Një ditë do të më thuash” është kënga fituese e festivalit të Sanremos edicioni i 66 i cili u mbyll mbrëmjen e së shtunës 13 shkurt 2016. Grupi muzikor Stadio” fitoi çmimin edhe të medias dhe Radio- tv- ëeb, Lucio Dalla. Në vend të dytë është Francesca Mixhielin, me këngën “Askush nuk do ndarjen” Në vend të tretë Giovanni Caccamo dhe Deborah Lurato me këngën :Largohu”. Çmimi i kritikës iu tha Pati Pravos me “Qiej të pafund” /Oranews.tv/

/Ora News.tv/