Prej disa ditësh, një balenë gjendet në zonën detare të Kastrosykia, më konkretisht në plazhin e Lefkës në Prevezë.

Gjitari i madh tërhoqi vëmendjen e një çifti anglezësh që po qëndronin në zonë për pushime.

Sipas vendasve, ky gjitar i madh shpesh shfaqet në sipërfaqen e detit duke dhuruar spektakël për vendasit dhe vizitorët.

 

/Ora News.tv/