Avokati Spartak Ngjela i ftuar në "360 Gradë" në Ora News e konsideroi deklaratën e kryeministrit Rama para disa ditësh për "ndarjen e pushtetit në tavolinë" si prishje të marrëveshjes me Bashën. 

Pjesë nga diskutimet:

Zheji: Vazhdon akoma marrëveshja Rama-Basha?

Ngjela: Rama e prishi marrëveshjen. A doli para 4 ditësh? Kur ia ka kërkuar pushtetin në tavolinë Basha? Një herë unë, një herë ti. Ku e gjen kurajën Basha që t'i thotë kundërshtarit një herë unë dhe një herë ti. I ka kapur ustai i madh që i përgjon. Ku e gjen kurajën Basha të denoncojë.

Çani: Ku i ke faktet?

Ngjela: A ta dhashë faktin që kanë pasur marrëveshje dhe e prishi njëri krah. Por sikur të dalë se qenë në marrëveshje, se do të dali.


/Ora News.tv/