Nuk është sekret që meshkujt preferojnë dhe shohin më tërheqëse femrat e reja, por nëse do merrni vesh moshën atëherë do alarmoheni. Sipas një grafiku bazuar në OKCupid për profilin e takimeve, femrat tërhiqen nga meshkujt që kanë të njëjtën moshë me ta. Por çështja është shumë e ndryshme për meshkujt, grafiku tregon se pasi femra kalon 22 vjeçe atëherë ajo nuk është më tërheqëse ose është më pak tërheqëse për meshkujt. Studiuesi i kësaj Rudder ka treguar se femrat 28 vjeçarë pëlqenin meshkuj të moshës së tyre. ”Është paksa e tmerrshme. Nëse kalon moshën 22 vjeçe je më pak e pëlqyeshme se vajzat 20 vjeçare, bazuar në këtë grafik”-ka thënë ai. Megjithatë ai ka shpjeguar se ky përfundim është nga sa ata kanë thënë dhe jo nga veprimet aktuale të meshkujve në studim. 1410377656574_wps_17_Must_link_here_http_www_a 1410379250399_wps_18_Must_link_here_http_www_a    

/Ora News.tv/