Edhe studentët e Fakultetit të Inxhinierisë dhe ata të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik kanë vendosur të ngujohen në mënyrë paqësore në Fakultet.

"Ne jemi në Fakultet dhe do të rrimë dhe në fundjavë tek korridori i fakultetit"tha një student.

/Ora News.tv/