Së paku gjashtë njerëz kanë pësuar lëndime pasi një urë lidhëse që hipën në avion u rrëzua pjesërisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Baltimore-Washington.

Gjendja e të plagosurve është e panjohur, por dëmtimet e tyre besohet të jenë jo-kërcënuese për jetën. 

Aeroporti tha se incidenti erdhi për shkak të "dështimit të  pajisjeve të pjesshme" në Portën E-10, dhe konfirmoi se të plagosurit u transferuan në spitalet lokale.

Sipas njoftimeve, incidenti ndodhi pikërisht pasi pasagjerët e Southwest Airlines kishin dalë nga një avion pas mbërritjes nga Punta Cana. Asnjë informacion tjetër nuk është ofruar nga autoritetet e aeroportit.

/Ora News.tv/