Duke ndjekur komisionin hetimor në Kryesinë e Kuvendit ku dëshmon Presidenti i Republikës:

  1. Edukata në formë e deputetëve të maxhorancës lë mbresë më shumë se  përmbajtja e pyetjeve dhe konstatimeve të tyre. Asnjë gafë juridike deri  më tash.

 2. Mungesa e edukatës në formë e deputetëve të opozitës  nuk lë mbresën, që të shkakton përmbajtja e pyetjeve dhe konstatimeve  të tyre. Disa gafa juridike dhe dekonspirim të qëllimit të komisionit. 

  Përfundimi: mungesa e përvojës dhe formimit nuk është problem vetëm i  atyre që e kanë, por sidomos i atyre që mbështesin strategjitë politike  tek ta.

/Ora News.tv/