Pedagogu Redi Mҫi i ftuar në "Arena" në Ora News, ka deklaruar se ligji i arsimit të lartë duhet të zhbëhet.

Muҫi: Ky ligj duhet të zhbëhet, duhet të shfuqizohet. Që në fillim ky ligj nuk përfaqësonte askënd. Thelbi i ligjit është, ajo që quhet autonomi praktikisht është, papërgjegjshmëri. Ne kërkojmë më shumë financime, dhe nuk duhet që universiteti publik të vihet në balancë me universitetin privat. 

/Ora News.tv/