Shumë shkolla në zonat e thella të Kukësit, Dibrës, Elbasanit dhe Korçës nuk zhvilluan mësim këtë të hënë, për shkak të trashësisë së dëborës. 

Bllokimi i rruëve nga ana tjetër pamundësoi edhe transportimin e mësuesve, ndaj në koordinim me Drejtoritë Rajonale të Arsimit, procesi u pezullua, deri në vendime të dyta.

Ministria e Arsimit njofton se në total janë 82 shkolla që nuk zhvilluan mësim sot për arsye të motit të keq. MAS thotë se po monitoron situatën në çdo qark dhe drejtori arsimore.

 

 

/Ora News.tv/